Am i nurul izzah?
Posted on Tuesday, February 21, 2012, 1:44 AM,
Assalamualaikum and hello readers! Alhamdullilah my exam okay. Tapi....tapi.....tapi.... soalan die merobek otakku :/ Like seriouslyy susah gile. Bila dapat je kertas the first thing i do tengok soalan die, and i was like "omg,omg,omg can i shout now?" *bunyi cengkerik* . Hewhew. Semua budak kelas olly pakat "sape tak bagi jawapan dekat aku, aku bunuh korang" K dorang jahat :3 Seperti biasa kalau teacher aishah masuk kelas die akan bagi jawapan. Dengan baiknyaaa saya tidak meniru jawapan cikgu :p *bangga sekejap* Hahaha. Actually bukan ini yang saya nak ceritakan. This yearr, olly tak rasa yg olly dah bersedia nak UPSR. Ya saya masih kanak-2 :) Kenape? Is there any problem? Okayy stop. Tak larat nak nangis hari-2 >< Mata olly pun comel je ni haaa. 


Comel kan? K diamm tahu buruk. Ceni lah rupenye kalau org yg stress mengadap buku jee. Kakak kite kate kite dah banyak berubah. Kalau dulu, olly lah "orang yg paling paling paling cool" katanyaaa. Dulu, kalau orang marah sikt, olly tak ambik hati. Tapi sekarang? Belum melenting lagi olly dah menangis. That's my new attitude :) Dear,shaa sorry k kakak. Adk bukan berubah. Tapi....................... :'( *lap air mata*


The one and only sister yg faham olly.Walaupun kadang-2 die lah orang yg paling ''annoying'' yg olly kenal. Papepun dia kakak paling paling paling awesome. Me love you shaaaaaaaaaaaaaaa!

Tadikannn olly ade bace one story. Ntahh story kott. Eeeeeeeeee olly nangis XD *lap air mata*  Touching k. Terase nyahhhh :/



Nampak tak nampak tak? Kalau tak nampak pergi zoom sendiri :)
Babu :(
Posted on Saturday, February 18, 2012, 11:26 PM,
Assalamualaikum and hello readers! How's your day? Me? Forever fucking day. Lame tak update blog rase mcm kekok pulak nk membebel pnjg-2 :p Ehem ehem testing 1 2 3. Okayy olly tengah down gile skrang ni. Olly rindu AMEERA FARISHA yg dulu.Tak kenal?  


Tadaaaaaaaa!Here, ni dia.Dia olly punya. Sape nk rase tikus masak gulai ambiklah die.K whatever.Die dah nk masuk asrama dah :/ K olly faham die PMR tahun ni. Die bnyk kali mintak no. phone olly, tapi olly tak bagi. Why? Olly takut nk berharap sngt dgn die. Olly takut jadi mcm kakak angkat olly yg dulu. Tinggalkan olly mcm taik gajah yg takde sape nk bersihkan -.-'' Tapi olly dah syg die mcm olly syg family olly sendiri.Penat dah hari-2 nangis. Tak percaye? Pergi tanye Buku latihan UPSR yg selalu kene titisan air mata olly. Buku latihan UPSR tu jelah tempat olly mengadu skrang ni. Esok exam, bolehke olly nk jawab exam tu dengan badan yg sakit ni? Titisan air mata kerinduan ini.K itu cukup jiwang. Semalam kan, olly online fb fee, die tngh online. Mula-2 mmg olly malas nak tegur die. Tapi tngk status die buat olly nangis tak henti. 



YaAllah, time tu olly rase mcm nk pergi rumah die.Nak peluk die, taknak lepas kan die.Olly bukan sengaja remove dia, fee je tahu mcm mane perasaan olly bile die berubah lepas die ade Awek.Olly mmg kuat jealouse kalau nk tahu.Thun lepas mmg every week olly pergi sunway dengan kakak-2 olly.Tahun ni olly UPSR kan?So, ibu and ayah tak bagi keluar bebas mcm dulu.Kalau tak olly nak je pergi rumah die,tapi mase olly kenal die dulu, dah nak habis cuti sekolah dah pun. Here, second status die yg lagi buat olly nangis tak henti :'( *sapu air mata*



Lepas bace status ni, dalam hati olly hanya mampu berzikir je. Olly rindu sangat nak die cakap mcm ni lagi,


Mase last die nak off smlm pun, die off mcm tu je. Time tu aku rase mcm aku ni dah takde pape bg die. Kau pernah kate kan kau suke lagu ni?

http://www.youtube.com/watch?v=axpO86pGHAM&ob=av2e

lagu ni jugaklah aku dengar hari-2. Tengok tu?Betapa sayang nye aku dekat kau babu :( Aku akan ingat kau smpai bile-2 babu. Iloveyou like a lullaby song.

I'm not a perfect girl. My hair doesn't always stay in place, I spill a lot of things and im pretty clumsy. But when i think about it & take a step back. I remember how life truly is & maybe..... i like being imperfect.
Happy new year guys :/
Posted on Saturday, December 31, 2011, 6:54 AM,
Hye and assalamualikum readers :) Semoge azam korang tercapai. Ohh yaaa mesti best kan korang dapat celebrate dengan kawan-2 or family :/ Tak mcam olly kene duduk rumah.Ni semua pasal nenek olly -,- From seremban to melaka to kl then back to seremban oh yeahh nenek awk tak penat ke. Cucu nenek ni dah nak muntah dah -,- <-------- Nampak tak status olly tu? K act olly demam sebab ikut nenek berjalan. Tapi jalan-2 dengan nenek best (Y) Tak dapat dinafikan kalau berjalan dgn nenek mmg awesome (Y) tak mntak pun dah dapat even dlam hati nak bende tu :D <------ Nampak tak? K cunnn. That's why i love my nanny :) Hihi asal boleh die nk pergi kuantan pulak. Nennek olly dah mcm pelancong yg dtg dari luar negara. Semua tempat die nk pergi. Die kate ni lah masenye dapat berjalan dengan cucu nenek. Esokk cucu-2 nenek ni dah besar jangan jadi mcm org-2 jahat tu tau and blablabla :) Then nenek nangis :( Dengan sukacitanyaa olly pun turut same menangis *cewahhh ayat aku :D Muehehehe. Ohh yaa azam tahun baru olly nak jadi budak baik, Nak berjaya dlam UPSR :) Hope azam korang pun yang baik-2 jugak :)
Navigates


Majesty|Item|Alien|Post|Follow


Besties♥

Meet Her Feeqa Haris , She's born to have me as her bestfriend and I was born to have her to be my bestfriend . I love you friend :)


Welcome Note .

Tajuk
Selamat datang ke blog Olly ;) Jangan Nak carut kat sini :)

Creditors

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : Pakcik Google ImgUr
Best View : Using Google Chrome
Re-edit by : Fatin Hanis


Time Machine

Copyright© 2011 : Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.

3 Door Down - Here Without You